YRKESHÖGSKOLEUTBILDnING:
INKÖPARE INOM TEXtIL, MODE OCH KONFEKTION

YH-utbildningen är för dig som vill arbeta inom en dynamisk och världsomspännande bransch där det textila kunnandet är vägen tilll drömjobbet.

PROTEKO har genomfört KY Teko utbildningar sedan 1997. Från och med hösten 2012 övergick denna utbildning till Yrkeshögskola under namnet ”Inköpare inom mode, textil och konfektion”.

Inköparens ansvar är mångsidigt och det krävs bra känsla för mode och trender. Dessutom ska inköparen ha kunskap för prisförhandling avgöra kvantiteter och förstå varans väg samt välja rätt leverantör i rätt produktionsland. 

Utbildningen ger en unik chans till en fantastisk och spännande karriär i branschen. Kombinationen av teoretiskt lärande och chansen att praktiskt prova dina kunskaper under LIA ger dig stora konkurrensfördelar på vägen mot arbete. PROTEKOs stora nätverk inom branschen ger dig även goda möjligheter att bygga upp ett starkt kontaktnät för framtiden.

Under utbildningen görs flera intressanta studiebesök, bland annat Modemässan i Köpenhamn.

Detta är en tvåårig yrkeshögskoleutbildning med inriktning på mode, textil och konfektion där kursinnehållet är direkt anpassat till arbetsmarknadens och näringslivets behov. Utbildningen ger god kompetens och praktisk erfarenhet av arbetet på ett företag inom branschen. 

 

 

 

Utbildningens omfattning:

Studieort: Borås

Utbildningsnummer: 201140170

Ansvarig utbildningsanordnare: 
Stiftelsen PROTEKO, Borås

 

 Vi tar emot ansökningar!

Ansökningsperioden för start september 2017 är 15 februari till 30 april. 

 
Varmt välkommen med din ansökan!

 

HÄR ANSÖKER DU